Skip to content

Dansk Folkeparti peger på Venstres borgmesterkandidat Ann Lindhardt

Af Dansk Folkeparti i Hørsholm

Hørsholm er en skøn by med en fantastisk beliggenhed og en klar overvægt af ressourcestærke borgere. Desværre får vi slet ikke nok ud af de muligheder, vi har. Det nuværende flertal i Kommunalbestyrelsen er kørt træt og bruger i langt højere grad deres kræfter på at fastholde magten end på at udløse kommunens store potentiale.

I Dansk Folkeparti vil vi gerne i en ny og bedre retning. Det kræver et nyt flertal og en ny ledelse af kommunen. Efter 70 år med det samme parti på borgmesterposten og de sidste 12 år, hvor Morten Slotved (C) tre gange ud af tre mulige har konstitueret sig med de ganske få socialistiske og radikale mandater – udelukkende for at holde de øvrige borgerlige partier udenfor indflydelse – er det på høje tid, at vi får rystet posen og får nogle nye øjne på tingene. Derfor peger Dansk Folkeparti på Venstres borgmesterkandidat Ann Lindhardt til kommunalvalget i Hørsholm den 16. november.

Dansk Folkepartis kommunalbestyrelsesmedlem og spidskandidat til valget Glen Madsen udtaler:

’’For mig og Dansk Folkeparti er det afgørende, at vi får gjort op med den ældrefjendske politik, der i 11 ud af de sidste 12 år har været kendetegnende for Morten Slotveds rød-grønne flertal. Kursen med de store besparelser på ældreområdet skal ikke bare standses – den skal vendes. Ældre og udsatte skal have mulighed for mere livskvalitet og mere selvbestemmelse. Ældrevelfærden skal løftes og værdigheden tilbage i højsædet. ”

”Derudover er det også afgørende, at vi får gjort op med den utrolig usunde kultur på rådhuset, hvor det ofte er virkelig svært at få øje på, hvor Det Konservative Folkeparti slutter og især direktionen starter og omvendt. For tiden er der stor fokus på netop det problem i minksagen mellem statsminister Mette Frederiksen og hendes departementschef. Det er altså et alvorligt demokratisk problem, når der ikke er armslængde imellem de folkevalgte og embedsværket. I Hørsholm er der mange lignende eksempler, hvor direktionen agerer alt for langt inde på den politiske banehalvdel for at holde hånden over borgmesteren. Senest ved at en direktør, ud af det blå, gik i lokalpressen med en søgt og fejlagtig beskrivelse af normeringen på ældreområdet. Vi skal tilbage til en normalsituation, hvor embedsværket er fuldstændig neutralt, og de folkevalgte tager ansvaret på sig. Derfor peger Dansk Folkeparti på Venstres borgmesterkandidat Ann Lindhardt til valget den 16. november. ”