Skip to content

Dansk Folkeparti er nu oppe på 8 kandidater til kommunalvalget.

Af Dansk Folkeparti i Hørsholm

Dansk Folkeparti afholdte for nogle måneder siden opstillingsmøde for kandidater til kommunalvalget d. 16. november og kunne derefter offentliggøre en stærk liste med 7 kandidater. På opstillingsmødet blev det besluttet at holde listen åben og give bestyrelsen mandat til at give plads til eventuelle flere kandidater.

I den forbindelse kan vi meddele, at Dansk Folkepartis opstillingsliste til kommunalvalget nu suppleres med endnu en stærk kandidat: Olena Duus, der vil stå på listens 3. plads.

  1. Glen Madsen (45)
  2. Søren Kibsgaard (35)
  3. Olena Duus (29)
  4. Nina Weber (73)
  5. Dorte Greulich (68)
  6. Nicolas Lund (49)
  7. Stella Lund (45)
  8. Lena Nordstrøm (67)

Olena Duus er 29 år gammel uddannet serviceøkonom samt kostvejleder og læser for tiden ergoterapi. Olena Duus stiller op til kommunalvalget, fordi hun brænder for at gøre en positiv forskel for Hørsholm unge.

Olena Duus udtaler:

’’Jeg er yderst taknemmelig for muligheden for at stille op til kommunalvalget i vores smukke kommune. Lykkes det for mig at blive valgt ind, vil jeg kæmpe for en årlig streetfood-festival. Gerne kombineret med mindre koncertmulighed for unge lokale talenter og aktører. Ligeledes vil jeg kæmpe for gratis diætist til livsstilsyge samt psykologhjælp til psykisk syge. Jeg vil kæmpe for, at vi i Hørsholm tager bedre initiativer til at reducere vores CO2 udledning. Eksempelvis med gratis offentlig transport i kommunen. Og sidst, men ikke mindst, så vil jeg kæmpe for, at vi i endnu større udstrækning lykkes med at hjælpe udfordrede unge til meningsfuld beskæftigelse gennem kompetenceudviklende koncepter som ”Styrkeprøven. ”

Dansk Folkepartis lokalformand Søren Kibsgaard udtaler:

’’Lokalbestyrelsen var i forvejen utrolig glade for det hold af kandidater, vi allerede havde. Med Olenas tilgang er glæden bestemt ikke blevet mindre. Olena supplerer vores kandidathold med gode ideer og gå-på-mod, der især retter sig mod Hørsholms unge samt kulturlivet i byen. Jeg glæder mig til, at kæmpe for flest mulige mandater til partiet sammen med Olena og det øvrige hold. ”