Skip to content

Bedsteforældre

Ældrevelfærden skal løftes og værdigheden tilbage i højsædet!

Bedstemor

I Hørsholm skal ældre og seniorer behandles med den størst mulige grad af værdighed og respekt!

De skal have de absolut bedste muligheder for at kunne opnå mest mulig livskvalitet, og de skal aldrig være i tvivl om vores taknemmelighed for, at de lagde dette fantastiske land og samfund for vore fødder. De har gennem et langt liv bidraget til fællesskabet.

I Dansk Folkeparti vil vi gerne sige tak ved at levere rammer og faciliteter samt en ældrepleje i absolut topklasse tilbage.

I Hørsholm har mange ældre det godt, fordi de kommer fra et ressourcestærkt og livsstilsmæssigt sundt udgangspunkt. Det er godt, og det skal vi være utrolig glade for. Vi skal bare huske på, at der også er ældre i kommunen, der har det svært, fordi de enten er ensomme, har behov for pleje eller er syge.

I Dansk Folkeparti kæmper vi for at løfte velfærden for både seniorer og ældre. Vi har dog et særligt øje for de ældre, der har mest brug for pleje og omsorg. Om nogen skal de drage fordel af det danske velfærdssamfund og nyde godt af deres livslange bidrag til fællesskabet!

I de 12 år, hvor flertallet i Hørsholm har bestået af Det Konservative Folkeparti, Socialdemokratiet og Det Radikale Venstre, har der været massive besparelser på ældreområdet. Og det på trods af at antallet af ældre i samme periode er steget betragteligt.

I Dansk Folkeparti mener vi ikke bare, at den kurs skal standses. Vi mener, den skal vendes.

Ældrevelfærden skal løftes og værdigheden tilbage i højsædet!

Louiselund